Kalendar

 • Objavljeni Pozivi na dostavu projektnih prijedloga

  Objavljeni Pozivi na dostavu projektnih prijedloga

  Ured za udruge 4. lipnja 2018. objavio je Poziv na dostavu projektnih prijedloga te je na ovom natječaju Udruga Argonauta u partnerstvu s Općinom Murter-Kornati te Lokalnom akcijskom grupom „More 249“ ostvarila sredstva u iznosu od 1.280.000,00 kuna za provedbu projekta “Plava eko patrola”.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Kalendar tekuće školske godine – 2019./2020.

  Kalendar tekuće školske godine – 2019./2020.

  Ministarstvo znanosti i obrazovanja 8. svibnja 2019. godine donosi Odluku o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. Početak školske godine 2019./2020. je 9. rujna 2019, a završetak 17. lipnja.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Započinje službena provedba projekta Plava Eko-patrola

  Započinje službena provedba projekta Plava Eko-patrola

  1. lipnja 2019. godine započinje službena provedba projekta „Plava Eko-patrola“. Riječ je o vannastavnom edukacijskom programu za održivi razvoj u priobalnim i otočnim lokalnim zajednicama Šibensko-kninske županije. U prvom redu namijenjen je učenicima viših razreda osnovnih škola …

  SAZNAJTE VIŠE

 • Primanje plakete projekta “Plava eko-patrola“

  Primanje plakete projekta “Plava eko-patrola“

  Djelatnice udruge Argonauta su na manifestaciji Ureda za udruge i Švicarsko-hrvatskog programa suradnje svečano primile plaketu projekta “Plava eko-patrola“. Povodom dovršetka postupka ugovaranja projekata organizirano je predstavljanje 53 projekta te rasprava na temu uloge organizacija civilnoga društva…

  SAZNAJTE VIŠE

 • Press konferencija

  Press konferencija

  Dana 3. srpnja 2019. u Šibeniku, Nositelj projekta, Udruga za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta i Partneri na projektu, Lokalna akcijska grupa „More 249“, Općina Murter-Kornati i Osnovna škola Murterski škoji, održali su konferenciju za novinare na kojoj su predstavili projekt „Plava Eko-patrola“

  SAZNAJTE VIŠE

 • Započelo predstavljanje projekta Plava Eko-patrola u školama

  Započelo predstavljanje projekta Plava Eko-patrola u školama

  Udruga Argonauta je zajedno s Lokalnom akcijskom grupom „More 249“ započela s predstavljanjem projekta „Plava Eko-patrola“ u odabranim školama. Predstavljanje projekta započelo je 26. kolovoza 2019. godine u Osnovnoj školi Brodarica. Predstavljanje je za cilj imalo prezentirati projekt „Plave Eko-patrole“.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Objavljen “Natječaj za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole”

  Objavljen “Natječaj za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole”

  Cilj “Natječaj za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole” je odabrati osobe (20) koje se žele educirati kroz tri dvodnevna vikend seminara, a od kojih će sedmero biti odabrano za lokalne koordinatore “Plave Eko-patrole“. Prijavitelji koji budu odabrani za lokalnog koordinatora “Plave Eko-patrole” moraju biti spremni i raspoloživi na suradnju u trajanju od 10 mjeseci tijekom koje će biti zaposleni putem Ugovora o djelu na iznos od 20.000,00 kuna bruto 2.

  SAZNAJTE VIŠE 

 • Završena animacija lokalnih koordinatora

  Završena animacija lokalnih koordinatora

  U periodu od 16. rujna 2019. do 23. rujna 2019. godine voditeljica i koordinatorica projekta posjetile su škole na području Šibensko-kninske županije i kroz 3. sastanak animirale zaposlenike osnovnih škola te ostalih ustanova s područja pojedine lokalne zajednice. Glavni cilj bio je objasniti ulogu lokalnog koordinatora te objasniti postupak prijave na Natječaj.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Rezultati “Natječaja za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole”

  Rezultati “Natječaja za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole”

  Obavještavamo sve kandidate koji su se prijavili na “Natječaj za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole” da je natječaj završen 25. rujna 2019.

  Zahvaljujemo svim kandidatima na prijavi.

  SAZNAJTE VIŠE.

 • Održan prvi edukativni vikend seminar u Lozovcu

  Održan prvi edukativni vikend seminar u Lozovcu

  U sklopu projekta „Plava Eko-patrola“ održan je prvi edukativni vikend seminar na kojem se 20 sudionika educiralo o održivom razvoju i neformalnim metodama učenja. Seminar je održan u Lozovcu od 11. 10. 2019. do 13. 10. 2019., a sudionici su odabrani kroz „Natječaj za angažman lokalnog koordinatora Plave Eko-patrole“ kojeg je raspisala udruga Argonauta.

  SAZNAJTE VIŠE.